Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du och jag blir vi

 

 

 

Alla borde vara stötdämpare
när livet slår hårda slag
som tröstar och hjälper
den som är sårad och svag

Som kärleksfullt håller om
tills det onda går över
medmänsklighet är något 
som vi alla behöver

Jag vet hur viktigt det är
både att ge och att få
för att känna tillförsikt
att mot framtiden gå


 




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2023-01-11 09:45



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Kloka ord, väl formulerade!
2023-01-18

  Ninananonia VIP
Så sant! :)
2023-01-15

  Kajan VIP
Alla behöver någon; det lyfter texten fram på ett fint sätt.
2023-01-13

  Kungskobran VIP
Jag säger som Beatles sjöng.
All you need is love, love is all you need……..
2023-01-12

  MaLo VIP
Man får vara varandras krockkuddar.
Fint.
2023-01-11

  Blomma-Stjärna VIP
ömsinta och trösterika ord i vacker bunden vers - en påminnelse om att ingen klarar livet ensam - tack!
2023-01-11

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och insiktsfulla ord om
att vi bara är starka tillsammans.
2023-01-11

  WyS VIP
Viktigt med sådana människor i ens närhet! Fint framfört!
2023-01-11

  Alicia Stenfors
Bra som alltid!
Kul att se dig verksam!
Jag har varit borta från Poeter för att jag har skrivit och publicerat en bok om 70 år av Sovjetunionens existens. Den heter "Med järnhand ska vi driva mänskligheten mot lyckan" och säljs på Adlibris.se och Bokus.se. Allt enligt familjens öde.
2023-01-11

  Maria Sundelin VIP
Håller helt med dig
Kramar
2023-01-11

  Sparvögat VIP
Så värmande och trösterikt faller
dina ord~så medmänskligt vackert…
2023-01-11

  Monika A Mirsch VIP
Tack för din mjuka dikt! Kram
2023-01-11

  Öknens Ros VIP
Med tanke på alla krig i världen så är din text väldigt aktuell.
2023-01-11

  Niliboy
Så fint å Moder Teresa säger ” älska den som får lite kärlek mest”.
2023-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP