Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Skrivlek 3



Prydnad

Om jag skriver för att jag vill? Nej, jag skriver för att jag ska

Men varför skriver jag? Varje människa behöver uttrycka sig, och jag skapar text för att jag är en ordmänniska



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-03-05 08:03



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"talent is a faucet
while it is open
you have to write
inspiration?
a hoax fabricated
by poets for their
self importance"
- anais nin
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP