Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I DITT FÖRFATTARSKAP ÄR DU KUNG

I ditt författarskap bestämmer du själv
var skåpet skall stå och där äger du alla
rättigheter där du själv avgör vem som
skall föräras av ädel skrift,
medan de som håller sig på lägre nivå
inte har någon plats i ditt författarskap.



-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2023-01-12 06:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP