Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett 3-stegsprogram för en ny samhällsinriktning är allt som behövs eftersom det är inne på fel spår och kommer ingenstans.


DET NYA SAMHÄLLSKONTRAKTET

Det som saknas för att lösa samhällsproblemen
ifrån grunden är kontroll av arvsanlagen för
inträdesprov till gymnasie och universitet för
ändamålsenligt yrkesval samt kontroll av arvs-
anlag och lämplighetstest av blivande föräldra-
skap.

Införande av en knulltimme var dag för köns-
mogna skolelever för att få mer koncentrerade
elever under studieundervisning och att minska
mobbing och sexuella trakasserier.

Effekterna av denna 3-stegs reformation komma
att ge sig till känna redan efter en generation.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2023-01-12 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP