Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DJÄVULSUTDRIVNING PÅ TERAPISOFFAN

Efter att en av våra klienter uppvisat en
extrem besatthet av demoner har vi nöd-
gats vidtaga djävulsutdrivning genom en
exorcistisk ritual för att säkerställa att det
inte glömts kvar någon ondskefull energi
i terapisoffan som kan ansätta våra andra
klienter.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-01-14 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP