Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JOURNALISTISK POLITIK OCH HJÄRNTVÄTT

En ny världsstjärna är född
som världen aldrig hört talas
om mer än som marknads-
föring i hjärntvätt.

Politiker kivas om upphängda
dockor istället för praktisk
reformations politik.

Politikerna har envisats med att
rasera folkets tro på seriös politik.

Journalistik om vad politiker har
på sig inför Kirunabesöket visar
journalisters envishet rasera folk-
ets tilltro på seriös journalistik.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2023-01-14 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP