Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HJÄRNORNAS KRIG

Att den art vilket benämns homo sapien
är avslöjad med en biologisk felkonstruk-
tion i hjärnan blir alla medvetna om efter
att hon tänkt efter och för att kunna åtgär-
da felet krävs ett erkännande,
men eftersom denna medfödda felkonst-
ruktion medför att hon inte har någon
sjukdomsinsikt återupprepar hon samma
misstag i århundrade efter århundrade,
likt en ständigt repeterande pjäs i helvetet.

-







Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-01-15 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP