Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GÄNGENS SJÄLVSANERING UNDERLÄTTAR POLISENS ARBETE

Statistiken över uppklarade dödsskjutningar
där gärningsmän fällts talar för att det inte
läggs någon större arbetsinsats på mordut-
redningar där mordoffren tillhör de mer
oönskade i samhället,
däremot strävar polisen efter att inför reger-
ingens beslut om kraftag mot gängbrottslighet
och skjutglada ungdomar söka få tag i en tråd
i det tilltrasslade nystan av olika gäng,
men annars underlättar gängens självsanering
polisens arbete och det kan anses vara slöseri
med resurser åt ett problem som håller på att
lösas av sig självt.

Roten till kriminalitet överlag är i lag grund-
lagsskyddad från insyn.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2023-01-15 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP