Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dracula

vaknade nu klockan12.
på söndagen,
vaknade av att ,
nån sa åt mig.
när du säger att.
jag inte är jag.
då är jag utanför .
min kropp.
då sa jag är du.
dracula i din frack.
sen började jag skratta.
ja tänkte vad är det för dröm.
jag orkade knappt vakna skrev 15.1.2023
v birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-15 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP