Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgens o glädjens dag.

min son jim din dödsdag.
både glädje o sorg,
dom år du funnits.
i dag sotis döds dag..
kissen min blev inte tre år.
hon hoppade ner från en garderob.
där hon brukade sova.
det small till sen låg kissen död på golvet.
jag försökte blåsa liv i kissen.
men han var död.
sen grattis till jims bonus dotter.
hon är syster till jims två flickor.
grattis till mej själv.i dag 7 år .
sen jag fick stroke miste synen.
fick kämpa mig tillbaka kan gå se nu.
har tagit bort all medicin.
inte blodförtunande än.
gått igenom intensiven.
fått mycket blod från andra..
det var medicine som gjorde att jag fick tarmblödningar.
tacksamför den tid inget mer händer.
av birgitta srev u 15.1 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-15 16:04



Bookmark and Share


  Susen VIP
Smärta och sorg i dödens och hälsans tecken. Önskar dig god bättring och skickar extra styrka, värme och omtanke.
2023-01-24
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP