Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR ÅGUST ÄMNADE TÄNDA ELD PÅ DRAMATEN

Har Strindberg nåtts af nyheten
om att Ibsens pjäs "Et dukkehjem"
komma att uppföras på dramaten.

Ågust : En gnista ifrån helfvetet räcka
till att elden ska bli lös och Dramaten
brinna ned under föreställningen och
man önskar hanrejen Ibsen af Norge
och landsförrädaren Oscar II af Norge
voro närvarande.




-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2023-01-15 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP