Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1000 delar

Innan jag försvann.
Jag samlade ihop mig.
En pusselbit kvar.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-16 14:53



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Oh yes. En till från mästarinnan.
2023-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP