Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lergöken

Endast några spån kvar.
Eller dammkorn.
Viftar bort dem med dess gyllene klor.
Tröstar mig med lergöken.
Sopar undan ångest vid vägkanten.
Hinner åskan ifatt oron tro?
Orden väser i det tysta.
Kanske munkaveln förblir orörd?
Skapar magisk afton när någon älskar.
I samma stund ett ögonblick bort.
Orkeslöst regn porlar.
Hör naglar rivandes mot griffeltavlan.
Förstod nog inte ens första gången.
Redan drömmar förför.
I skymundan för det vi vet.
Kittlande smekning vad är väl bättre.
Kan inte minnas något annat.
Känner närhetens känselspröt.
Ute i trädkronorna lever ett annat liv.
Längtar hem.
Fastän jag redan är här.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-01-16 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP