Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


COLD CASES IN GOTLAND

De suspekt olösta brott som mord och
försvunna knarkpartier på Gotland
bör inte utredas av inhemsk polis då
det kan föreligga misstanke om nepo-
tism och skyddande av brottslingar i
den tysthetskultur som bedömts som
sekretess.

En seriöst grundlig utredning där man
vänder på alla stenar och gräver upp
begravda hundar med en närmast arke-
ologisk närvaro bör initieras utifrån
vilket blir åtskilligt förklara inför juris-
diktionens krav på vetenskapliga fakta
där fantasifoster ställas mot en reell
och oberoende verklighetsuppfattning
vars logiska grundförutsättning är av-
görande som värdeanalys mellan fakta
och fantasi vilket slutligen leder till att
hitta nålen i höstacken eller i den korr-
upta gödselhög som stinka mest.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-01-17 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP