Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ilska


hon ska ut ur huset

Så kan det låta nr en förälder råkar i raseri .Önskemål det skulle vara någon ordning på mammas döttrar . Vi kan betala för att slippa ha dig närheten . JAG SKULLE BESTRAFFAS:JAG HADE AVVIKIT FFÅN FÖRÅLDRAHEMMET UTAN ATT BE OM LOV: Visserligen hade jag lämnat telefonnummer, men det räckte inte .De FINNS STRÄNGA FÖRÄLDRAR.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-01-17 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP