Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN KLOKES TVIVEL PÅ TERAPISOFFAN

Ibland undrar jag över om jag
är riktigt klok.

-Ja,utan tvivel är man inte det,
så den som har det minsta tvivel
är nog lite klokare än de som
aldrig tvivlat.

Så då behöver jag inte tvivla mer
om jag är riktigt klok
eftersom jag redan bevisat mig
vara lite klokare än dom som
aldrig tvivlat.

-Utan tvivel inte !

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2023-01-18 03:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP