Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STOCKHOLM DEN 18 JANUARI 2023

Vi skriva onsdagen den artonde
januari tvåtusentjugotre och del-
ar av Stockholm har tagits över
av kriminella invandrargäng.

Den enarmade poliskårens korta
arm har visat sig hjälplös inför
rådande faktum att Sverige styrs
av en dold maffia där tystnads-
kulturen legaliseras genom sek-
retessen.

Beskyddarverksamheten blom-
strar och den som vägrar skydd
går det sämre för.

Allt och alla är köpta eller hyrda,
och ingen vågar vittna.

Men vad är den rättvisan värd som
köps och säljs till högstbjudande ?
för kriminell kan vem som helst bli
av ren överlevnadsinstinkt när nöd-
en inte har någon lag utöver natur-
lagen.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2023-01-18 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP