Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


klockan

 

bara är

 

som röda himmelsstråk

på andra sidan månaden

i mitt läger

vilar tankar längs eldarna

 

jag dansar flagor

i förväntans tystnad

genom glaset

dina rörelser bortom

 

allt närmre




Fri vers av in effigie VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-18 15:51



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...särprägel
2023-01-19
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP