Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jantelagen

När jag fyllde 7år sa jag att jag ville bli författare.
Då trädde Jantelagen in.
Säg det inte högt för då kan folk tro att du är högfärdig
Högfärdig är väl det väl det värsta man kan vara i ett brukssamhälle.
Mera uppmuntran åt barnen behövs




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-18 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP