Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAD SAMHÄLLET SÅR OCH LÅTER GRO

Nu först börjar hjärncellerna vakna till
hos myndigheterna med förslag om att
stoppa barn från att bli kriminella vilket
som vanligt inte tillhör några vidare djup-
gående tänkares förslag helst inte när
utbildning kommer på tal att ta hand om
sina avkommor vilket djuren gjort i tusen-
den år före människan utan utbildning.

Vad samhället sår och låter gro blir rotfast
i ondan jord och utan kontroll över vilka
som blir föräldrar på biologisk grund där
endast de outtömliga könens outsläckliga
lust i avsaknad av hjärta och förstånd fort-
planta sig i sin generation att sprida sina
arvsanlag som en pandemi.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-01-20 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP