Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 2 av Flykt


.com

 

 

Och jag ska vara precis så trasig,

som minnet av din skira spetsgardin

Och jag ska ligga precis så stilla,

Så att du tror att jag Väntar på dej än

Och jag ska låta dej se på mej precis så intensivt. Så undermåligt, Som begäret ditt behagar

Och jag ska suga På alla dom osmakliga orden tills dom smakar ’jag älskar dej’ en dag

Och jag ska skratta precis så hånfullt jag förmår åt alla dina försök att ta mej levande härifrån

Och du ska få älska mej precis så Besinningslöst

 

 Bakom mina slutna ögon.com




Fri vers av Skatflickan VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-03-05 22:22



Bookmark and Share


  Engel
Det finns både styrka och hjälplöshet i dina ord. Och en enorm närvaro.
2023-03-21

  Solweig Jansson VIP
Stark fortsättning på Flykt ! Gillar ditt språk !
2023-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP