Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eftersom the reality är litet så där like it is, always, (kan aldrig komma ihåg om det är enkelv eller dubbelw i det ordet) och det gärna sway with såväl engelska like swedish in this very sal, riksdagen, så vill även jag vara modern and tuff enough...


In your way?





- I need a lord, and you know it.
- Yes, sir.
- Is he a lord?
- In a way.
- In a way?
- Yes, sir.
- What do you mean by that?
- He is the landlord, sir.
-
-


(Om bilden.
Det är inte Odengatan övergångsstället ligger på. Odenplan är beläget utanför bild, till vänster samt någon som lämnat Odengatan bakom sig samt gått åt höger in på en tvärgata, kommer även den strax hamna utanför bild, i sin tur)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-02-05 13:08



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Good Lord! Jag tyckte det var Sveagatan i Göteborg … Stavning är bara en slump: hade vi lånat in på ett annat sätt hade vi skrivit ”tough inaff”!
2023-02-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP