Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Välkommen! Tack här, på förhand om Du känner för att läsa, applådera och kanske bokmärka Jag svarar oftast HÄR under verket på feedback. Gott Nytt Nu fina Du.


POESI

POESI

Jag använder poesin
för att sudda ut skrin
för att
bidra med den goda energin
bjuda in glädjen och skratt
inge hopp
när många gett opp
.
Jag tror på kraften i orden
och att magi står över borden
det vi tänker kan vi bli
och så vill jag vara defensiv
mot melankoli
desto mera intensiv
i eufori 

.

© Victoria DominiQue
#poesi #eufori




Bunden vers (Rim) av DominiQueen
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-25 15:47



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En fin dikt med mycket ljus och värme!
Tack!
2023-01-30

    ej medlem längre
hej de va längesen <3

hoppas det är så bra

det kan va med dig...

jag försökte äta nyttigt i 3 veckor

fick mjölkchokladbrist :D

köpte 2kg nu på LIDL för 140 spänn

inte så dyrt

mitt liv är som de som tar LSD

men jag har aldrig tagit det...

...mitt liv ändras från stund till stund

även om det verkar va likadant...

"ingen kan veta om
någon annan
människas öde"

sa min pappa en gång

han dog för 8 år sen =*(

bella lämnade mig för 2 år sen

gårdskatterna hälsar på ibland

katter är bäst!

bläckfiskar är fina också~

och krokodiler

en hette det i

efternamn på swahili :)

tjohopp! glad att se finis magisk

TRUE dikt av dig

jag började äta ägg

förlorade min ätstörning då

och självskadebeteende

så kan varmt rekommendera det

eller som tessan säger

"ta inte droger

du saknar ingenting" <3

victoria är ett otroligt namn

att ge någon

queen! victoria! of atlantis?

kanske... vem vet

du och jag

som alla

som allah

allaal lala lalall :)

bortom orgasm är transcendens

det som kallas lilla döden

har inte fått ego death

är van att va mig själv

rotad i tråkiga grå verkligheten :(

men jag gör det magiskt

som du~ <3

genom kreativitet

kan man se någon annans öde

så det så! <3
2023-01-25
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen