Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BU HU HU!

"Bu hu hu

Trösta mig!

Jag blev just blockerad!

Bu hu hu

Grymma värld

Jag är så frustrerad!

Hur ska det

bli med mig?

Ska jag överleva?

Bu hu hu

Trösta mig

snälla syster Eva!"

 

LARZ GUSTAFSSON 26/1 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-01-26 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP