Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Småfingrar, chiffonjé, klänger fick jag av Chan. 21 ord sammanlagt. Övriga i stafetten är Lena Söderkvist, TrollTörnTrappan och Gunwale


Stafett. Besök av kär släkt.



Livliga syskonbarnbarn klänger, viskar:
"Vi kittlar mormor".
Småfingrar fingrar på min syster

På en chiffonjé
står min mormor inramad.
Hon småler.




Fri vers (Prosapoesi) av Cikoria Blå VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-28 07:00



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Trivsam text om de små trollen!?! Fint hur en till mormor får delta från sitt håll...

Min uppföljning växlar in på totalt annat spår, ett kontrasterande tema.
2023-01-28

  Gunwale VIP
Många generationer samlade! Trevlig liten scen.
2023-01-28

    Lena Söderkvist VIP
Rart och roligt.
2023-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP