Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ständiga hotet


Hotet från öster

Den ryska björnen
Hotar att förgöra oss
I midvinterns köld




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-28 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP