Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putsar livets fjädrar

Jag flydde med minnen.
Jag flydde med hopp.
Minnena höll mig vid liv.
Hoppet gjorde mig levande.
Tyngdtäckets kläder dövar smärtan.
Mina händer domnar av sorg.
När kroppen skingras från marken
min inre fågel föds igen.
Hon lyfter mig så som jag lyfte henne.
En gång före dig. En gång före mig.
Hennes vingar är mina.
Mina andetag är hennes.
Någon dag vi åter blir ett.
Men nu. Bara nu.
Hjärtslag.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-28 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP