Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråta ut

Man kan inte mer än gråta ut
Och när alla tårar tagit slut
Gråter man ännu en skvätt
Och inser att livet inte var lätt

Sorgerna ger ingen distans
Kan jag välja ett annat skal
Och gå någonstans
Där sorgerna inte ger kval?

Förutsättningslöst
Vänder morgondagens blad
Förutsättningslöst
Möter framtidens flad

Vad gjorde jag för att bli hatad?
Vad gjorde jag för att bli ratad?
Vad gjorde jag för fel
I livets nyckfulla spel?




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-01-29 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP