Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STRUNTAR I VAD ANDRA TYCKER

Struntar i vad andra tycker

Alla era dumma nycker

Struntar blankt i ert koketteri

Sådan har jag alltid varit

Illa har jag ofta farit

Även detta struntar jag dock i

 

Sticker hål på er förhårdnad

Här är kampen överordnad

Röd revolution utan pardon

Mästrarna tar ej semester

Struntar blankt i deras gester

Tänker inte sluta ta mig ton

 

 

LARZ GUSTAFSSON 31/1 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-01-31 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP