Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Resande i ord (bevingade ord)

Bevingade ord
svävar och begrundar

Landar
i myllan ibland
och berikar jorden

Eftertänksamma
i svävandets stund

Därefter
mer resoluta

Undrar
under flyktens gång

Hur just den här resan
till sist kommer sluta








Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-01 12:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fågel Fenix återuppstår
år efter år efter år
2023-02-02

    Lena Staaf VIP
Fin bild till din text! Spännande att tänka sig hur orden svävar iväg och sedan landar tryggt.
2023-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Resandefolket regerar!

Har du läst om såningsmannen i Bibeln?
Det han sådde, enligt Jesu liknelse, var Ordet, d v s Guds Ord (det som enligt Joh 1:1 var i begynnelsen...)

Se Lukas 8:5-8.
2023-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP