Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den döende mamman och hennes misslyckade barn

 

-Vad förskräckligt misslyckade ni är mina jävla barn. Skrattretande är ni, ha ha ha ha ha ha!!
-Ja hur ska man kunna bli något annat när man har haft dig som mamma?
-Ni ser för patetiska och bedrövliga ut och kom inte och skyll på mig era förbannade jävelungar!!
-Du är en psykopat och skräcködla!
-Ha ha ha ha ha ha ha ha!!
-Dö din djävul, dö ditt vedervärdiga monster!
-Och alla mina pengar och tillgångar har jag skänkt till välgörenhet, ha ha ha ha ha ha!!
På radion spelas Du ger mig bra vibrationer och ett av mammans barn har panikångest och ligger och vrider sig i plågor på golvet.
Det är fint väder i det välmående Sverige.
Några euforiskt upptrissade Sverigedemokrater letar efter blåbär ute i skogen mitt i vintern.
När mamman slutligen dör så hävs familjens förbannelse och demonerna lägger av.
Melodifestivalen lägger sig som ett varmt täcke över landet och folk kan andas ut. Det är faktiskt en mänsklig rättighet att få må bra.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-03 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP