Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelens makt,

himmelens makt,
ramlar ner.
du vet inte .
var du ser,
du vet inte var den ger.
sanningens minut.
snart är.
all ondska slut.
23.1 2022av birgitta.

tänker på dig.
jag går kärlekens stig.
tänker du på mig.
öppna du din famn för mej.
kärleken till dej-
hoppas alt är inte drömmar.
som i mitt hjärta strömmar.
sänder dig kärleken nu.
tänker på alt som är du-.
av birgitta skrev 30.1,2022




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-04 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP