Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar vid vägkanten

Förstår vindens djup.
Mer än jag förstår mig själv.
De stunder jag minns.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-02-04 19:06



Bookmark and Share


  Svartalv
ah
vem förstår vinden
vem förstår himmelen
vem förstår elden
vem förstår jorden
vem förstå undret
vem förstår konsten
vem förstår monstren
vem förstår
inte du
inte jag
inte gud
inte nån
så vi letar
jag är en sökare
2023-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP