Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


igen

 

 

 

skriva

fylla tiden

 

dess spår

 

djupa under stjärnor

alla i tystnaden

 

andas vi

 

den tilltänkta

morgondagen mot gryning

 

långt borta

 

en värld i väntan

skört mullrande

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-05 04:25



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...förhoppningar är
e t e r n e l l e r.
2023-02-05
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP