Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Olidligt kan det vara



Länge stirrade vi på stängda dörren
och väntade få se handtaget
skulle tryckas ned, men inget hände
förfärans tanke dök upp
Har du sovit som en sten
efter vandrat i fullmånens sken

och somnat över en tuva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-02-05 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP