Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MEN DÅ KOM

Vi hade ganska roligt

bakom husets knut

Men då kom Rulle Bergkvist

och det roliga var slut

 

Vi var i Dubbel-Eriks

Ville inte komma ut

Men då kom Harald Larsson

och det roliga var slut

 

Vi satt i järnvägsvagnen

men då kom det en snut

Och sen blev vi förhörda

Det roliga tog slut

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/2 2023

 

Jag vill poängtera att jag hyser stor respekt för Sveriges polismakt. Här handlar det om att rimma.

Allt det ovan nämnda är baserat på verkliga händelser.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-02-05 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP