Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stark text tagen från verkligheten


Egoisten

Det är inte synd om mig

Trots att jag känner mig ledsen

Det är inte synd om mig

Trots att jag känner mig ensam

Det är inte synd om mig

Trots att det är hårda kalla vindar hela tiden

Blåsandes
Flåsandes i nacken

Jagande
Plågande

Alla val
Alla steg

Åt fel riktningar

Sårbarheten i mitt hjärta

Förföljer mig hela tiden

Men om jag istället väljer mig framför allt annat

Kommer jag vinna

Men vem fan vill leva så?

Tydligen inte jag

För jag väljer er alla andra
Som skor sig och utnyttjar mig

Frågar mig varför det inte räcker med skönhet.
Jag kanske inte ens är skön längre. Eller het

Det börjar vissna

Men som om det vore viktigt

Nej vikten ska jag finna så småningom

Även med min sårbarhet




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-05 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP