Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsvakt

Vi går varvet runt
samma visa om igen
släpp inte in dem




Bunden vers (Haiku) av Månfare VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2023-02-06 08:24



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du kan skriva, månfare. du producerar dock mindre än du har kapacitet till.
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP