Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack för gåvan.

nu har din dotter födds.
på min lille brors födelsedag.'
nu har din dotter fått namnet.'
efter min mamma elvira.
hon föddes 7 januari.
tack till dej o din flickvän.
var ni lyckas.
att skapa till denna jord.
släkten går vidare,
lyckan lyse över vår släkt-,
lyckan lyser åter .
tack för alt.
tack för att vår emma .
fick sitt körkort i fredags.
glad o känna henne o släktens glädje .'
av birgitta skrev nu6.2 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-06 15:06



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Åh så roligt med ett barnbarn:-) Och nytt körkort! Tänk att du får glädjas över detta, så stort <3
2023-02-06
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP