Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom livet o alt

bortom skogen o vinden.
det finns tårar på den kinden.
varför varför det.
det är min hemlighet.-
jag från en man flydde,
jag mig inte om han brydde,
han hatade alla o alt.
hans hjärta var kalt.
jag trodde inte på vad han sa.
en dag sa jag nu får det vara bra,
en natt stack du däri från.
jag visste livet var ett lån.
jag har lämnat mitt hem två gånger.
nu finns det bara andliga sånger.
gå igenom sitt misstag.
man lär sig varje dag.
jag behöver ingen man.
jag alt själv kan.
han finns ej i livet kvar.
men glömmer ej alt nätter o dar,
hur kan man så ond bli.
skal jag aldrig från han bli fri.
skrev i dag.9.-30 9.2 2023 birgitta.saning från mitt liv.tog minna barn o flydde




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-09 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP