Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, min far har aldrig ägnat mig uppmärksamheten av presenter eller stryk på bar gärning. Där har skolans personal och elever kunnat kompensera bristen på uppfostrande tycke, oförnuft samt medkänsla.


Som svar på en fråga.






Som svar på en fråga.

'Jag ger barn så sällan klappar,
om än något firas
till barnets möjliga fördel.

Ej ens klappar på axeln,
i ryggen eller på kinden,
känns som redligt befogat
i en då hård och grym värld'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-09-23 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP