Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8610

 

 

En dag i sängen

älskar om och om igen

fram till skymningen

gå du iväg väg säger att

vi aldrig mer ses igen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-02-11 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP