Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8612

 

 

Nattpatrullen på

besök i Elviras kök

fick kaffe med dopp

i en sprucken Rörstrandskopp

sen han lagt om ett bensår

 

hon log ömt tacksam

för hans omsorg skickade

hon med småkakor

i en sliten näverkorg

stäng dörren tyst när du går

 

sitter stilla och

ser ut genom fönstret bak

gardinen hon ärvt

från mor hör pendylen slå

tolv och steg från grannens golv

 

nattsuddare som

hon ett sällskap i livets

sista skälvande

minut tar ett tungt sista

andetag sen är det slut




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-12 01:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande opus i ord.
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP