Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8614

 

Ämnena tryter

tankarna spittrade tar

en längre paus




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-12 22:42



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Tänker du ta en längre paus?
Du som skriver så många fina,
innehållsrika haikuer:-)
2023-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP