Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inskription

 

 

spår

av djup tid

 

i skugga och tystnad en färd

till nära

 

nu

 

känner

 

under din yta

öppnade valv 

 

på glänt

 

skälvande 

ett outforskat

utan språk

 

vid det oåterkalleliga

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-14 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP