Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortskämd flicka

Att känna sig ensam i en värld full av liv

Ensamhet

Smaka på ordet

Jag känner så mycket

Ensamhet.

Men det kan inte jag rå för

För det är mina vanors fel.

Bortskämd

Är jag

För är man van att ständigt ha

Kärlek

Vänner

Familj

Blir man väldigt sorgsen när det tas ifrån dig.

Försvinner

Vännerna som skaffade sig egna liv

Som glömdes bort av min egoism

Kärleken som tog slut

För att jag bara var den jag är

Familjen som åldras och plötsligt ska man stå på egna ben

Ingen mammas famn att falla tryggt i

Ensamhet

Förlösande ack så

Förgörande

Bortskämd är jag

Som känner ensamhet

I en värld full av liv




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-14 18:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Gillar det ambivalenta i
Skrivelsen- Bortskämd
-heten att slippa vara
så beroende av andra
med den frihet det
innebär samtidigt
som ensamhet
med längtan
till viss män
-sklighet
Uppstår?
;)

2023-02-20

  Kajan VIP
En läsvärd introspektion av ett diktarjag som upplever sig som bortskämd; ändå skymtar en mjuk ödmjukhet fram mellan raderna. Första och sista strofen ramar snyggt in texten.
2023-02-20

    ej medlem längre
Det är förfärligt att bli vuxen!
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP