Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skog o mark.

går i skog o mark.
bland sten mossa o bark.
alla behöver friden få.
bara ut i skogen o gå,
fåglarna kvittrar på sin gren.
går på stigen löv o sten.
vill nå en strand.
vill hålla nån i hand.
vill himmelen skall vara blå.
bara vara vara vi två.
titta på varandra o le.
titta på varandra o se.
ett leende ut brista.
.dej vill jag ej missta.
ser på solens sken.
skönt att gå på sina ben.
av birgitta skrev i går morse 19-2 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-20 11:50



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fina rim naturen är fin.
2023-02-20
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP