Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metanoia 2

Och det gör inte lika ont,
smärtan sitter inte i lika länge
interaktionerna kommer mer sällan
& du har halkat ner från piedestalen
vi båda placerade dig på.

Jag förlåter mig själv
när känslan av att vara dum,
naiv, som trodde dig, som föll,
raserar i mig




Fri vers av Alice.skriver
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-02-20 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver