Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dröm av hat

 

 

Dröm av hat och blodbad

Låter

Din låt dröm av guld

 

Dröm av hat och blodbad

Sprider

En människas egen skapade ideologi

 

Dröm av hat och blodbad

Krigar

En religion, en ideologi för

 

Dröm av hat

Blodbad

Hotar du med

 

Dröm av hat

Drömmer

Din dröm av guld

 

Dröm av hat!

Blodbad!

Heter DU!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-02-21 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP