Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8627

 

 

Många söker de

vackra sötade orden

smakar beskt surt salt

umamin är smaken som

sätter sin prägel på allt

 

passionen livets

höjdpunkt hudnära samtal

respekt för varann

olikheter berikar

umamin i tillvaron

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-22 15:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jag gillar umami!
2023-02-26

  Feminaz
Umamin i tillvaron= fint uttryckt!
2023-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP